Budućnost juri minus protiv Zete, Dečić i Iskra od nule

Podeli:
Foto: FK Budućnost

Revanš utakmice polufinala fudbalskog Kupa Crne Gore biće odigrane 5. maja. Budućnost će na svom terenu juriti prednost od 2:1 koju je stekla Zeta na svom terenu, dok meč između Dečića i Iskre u Tuzima kreće od nule – 0:0.

Čeka nas teška utakmica u ne baš najboljem momentu po nas iz više razloga. Kao što sam rekao posle poraza od Petrovca, polako smo na putu da pokvarimo sve lepe stvari koje smo napravili u ovoj sezoni“, rekao je trener Budućnosti, Mladen Milinković, pa nastavio:

Ipak, nadam se i verujem da će ekipa uspeti da se izdigne iz ove situacije. Dešavalo nam se i na početku sezone da izgubimo dve utakmice, ali smo uspeli da se podignemo, uspeli smo da uđemo u seriju, osvojimo titulu. Nadam se da će se nešto slično desiti i protiv Zete u meču koji sledi”.

Pitanja nije bilo potrebno postavljati, Mladen Milinković je nastavio sa izlaganjem:

Siguran sam da igračima neće nedostajati motiva. Pruža nam se šansa da osvojimo duplu krunu i želimo to da uradimo. Znam da je Budućnost bila dva puta u igri da osvoji duplu krunu, to joj nije uspelo, nadam se da ćemo to mi da uradimo“.

Finale Kupa Crne Gore biće odigrano 1. juna. Pobednik Kupa će obezbediti mesto na evropskoj sceni. Ukoliko to budu Budućnost ili Dečić, mesto u Evropi izboriće i četvrtoplasirana ekipa u šampionatu, u suprotnom, Iskra ili Zeta će se pridružiti ekipama Budućnosti, Sutjeske i Dečića koje se nalaze jako blizu plasmana u evropska takmičenja.

Utakmica između Budućnosti i Zete igra se 5. maja sa početkom u 18 časova, dok će Dečić i Iskra snage odmeriti dva sata kasnije.

Komentari

Vaš komentar