Budućnost sačuvala Luku Mirkovića

Podeli:
FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti počeli su pripreme za narednu sezonu, a istovremeno nastavljeno je stvaranje ekipe, koja bi trebalo da bude kadra da ispuni velike ambicije.

Posle Zorana Petrovića i Vladana Adžića, Budućnost je zadržala još jednog bitnog igrača, dogovorila je nastavak saradnje sa Lukom Mirkovićem, koji je stavio paraf na ugovor do 2024. godine.

U ovom momentu, Budućnost nastoji da zadrži igrače iz prošle sezone kojima je ugovor istekao, a uskoro se, kako je to i najavio trener Aleksandar Nedović, mogu očekivati i pojačanja.

FK Budućnost

“Novi ugovor znači da su novi izazovi pred svima nama. Nadam se da će sezona koja sledi, kao prethodne, biti uspešna na domaćoj sceni, a to znači da ćemo osvajati trofeje i zajedno se radovati sa navijačima”, poručio je Luka Mirković.

Luka je u dresu Budućnosti osvojio šest trofeja, tri titule, tri trofeja u Kupu Crne Gore.

FSCG

“Mi iskusniji smo tu kako bismo na neki način pomogli mlađim igračima, koji imaju neverovatan talenat. Nadam se i verujem da će broj trofeja biti uvećan u period koji sledi”, istakao je Mirković.

Budućnost će u sezoni koja sledi nastojati da stigne do duple krune u Crnoj Gori, nastojaći da popravi bled utisak na evropskoj sceni, koji je ostavila prošlog leta. Podsećanja radi, Budućnost će igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Komentari

Vaš komentar