“Da li Radulović ostaje selektor? Odluku će doneti IO”

Podeli:
Dejan Savićević
Sport Klub

Predsednik Fudbalskog svaze Crne Gore, Dejan Savićević, nije želeo da kaže da li će Miodrag Radulović ostati selektor Crne Gore. Savićević je tokom gostovanja na RTCG naglasio da ima mišljenje o tome, ali da će ga izneti na Izvršnom odboru, koji će nakon toga doneti odluku.

Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore je zakazana za 28. decembar sa početkom u 12 časova, a kako sada stvari stoje, Radulović bi trebalo da ostane selektor, ali će ugovor biti potpisan na godinu dana, odnosno dok bude trajalo takmičenje u Ligi nacija, u kojoj će Crna Gora igrati u diviziji B, protiv Bosne i Hercegovine, Finske i Rumunije.

„Kvalifikacije za Mundijal, koje su ostale iza nas, bile su drugačije i specifičnije od ostalih, sa dva prozora po tri meča. To je za selekcije kao što je naša, sa manjim fondom igrača, hendikep, a koronavirus i povrede su nam pravili velike probleme, posebno u završnim mečevima. Nedostajala nam je jedna pobeda, ona protiv Letonije, taj meč smo morali da dobijemo, ali smo uzeli po bod u duelima sa selekcijama Turske i Holandije”, naglasio je Savićević, pa nastavio:

FSCG

„Mislim da smo hrabrije trebali da igramo na našem terenu, kao i protiv Norveške u gostima. Zašto to nije bilo tako, ne znam, ali trebalo je da probamo da pobedimo. Drugo poluvreme u Oslu je bilo drugačije. Kada se sve sabere, nismo ni podbacili ni briljirali, niti sam oduševljen, niti sam razočaran. Da smo pobedili Letoniju bio bih više nego zadovoljan, ali pored svih nedaća koje smo imali prošli smo dobro”.

Izvšni odbor će zasedati 28. decembra sa početkom u 12 časova. Miodragu Raduloviću će najverovatnije biti ponuđen ugovor na godinu dana, a zatim će biti doneta odluka o tome ko će biti selektor Crne Gore, kada je reč o kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Komentari

Vaš komentar