Dragojević veran Budućnosti, želi još trofeja

Podeli:
FK Budućnost

Golman Miloš Dragojević potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa ekipom Budućnosti.

Dragojević je ponikao u Budućnosti, igrao je još za Mladost, Lođ, OFK Beograd, Pelister i Petrovac odakle se 2016. godine vratio u Podgoricu. Osvojio je osam od devet trofeja sa ekipom Budućnosti, a odlukom novog trenera Miodraga Džudovića biće kapiten tima.

FK Budućnost

„Svi moji putevi u karijeri vezani su za Budućnost, stoga je ovaj trogodišnji ugovor potpisan na zadovoljstvo svih ljudi u klubu. Ono što je realno u ovom trenutku, jeste da ću karijeru završiti u klubu u kojem sam se ostvario kao čovek i kao sportista, postao reprezentativac. Srećan sam zbog toga“, rekao je Dragojević nakon potpisivanja ugovora, pa nastavio:

„Nakon lošeg starta sezone imali smo dobru reakciju u Pljevljima. Ostvarili smo važnu pobedu. Pred nama je derbi protiv Sutjeske. Očekujem da ponovimo partije iz prethodnih utakmica protiv Nikšičana, nadam se i verujem da smo kadri da stignemo do pobede”.

Iskusni golman poručio je da će se Budućnost boriti da vrati titulu u Podgoricu.

„Osvojio sam osam od devet trofeja kluba. Kao igrač želim da uvek pobeđujem, da nastavim da osvajam trofeje. Borićemo se da osvojimo titulu i obradujemo navijače“, zaključio je Dragojević.

Komentari

Vaš komentar