FSCG: Dečić i Budućnost nastavljaju gde su stali

FK Budućnost

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore je donela odluku povodom incidenata i prekida utakmice između Dečića i Budućnosti u 23. kolu šampionata Crne Gore.

Ono što je najvažnije, derbi će biti odigran, uslediće nastavak meča, a Budućnost je u momentu prekida (18. minut) vodila sa 1:0. Termin odigravanja utakmice će biti naknadno određen.

Derbi će biti nastavljen, ali će se odigrati bez prisustva navijača i ljubitelja fudbala. Usledile su naravno i kazne. Dečić je kažnjen novčano. Platiće 1.000 evra zbog slabe organizacije i nereda na utakmici.

FK Budućnost

Budućnost, nije kažnjena novčano, ali neće moći da računa na podršku navijača u naredne tri runde. Popularnim „varvarima“ je prisustvo zabranjeno na naredna tri meča – protiv Dečića, Sutjeske u Nikšiću, Jezera u Podgorici.

U 24. kolu, postignuti su sledeći rezultati: Dečić – Sutjeska 0:2, Iskra – OFK Petrovac 4:0, Rudar – Mornar 0:0, Jezero – Podgorica 4:0, Budućnost – Zeta 2:1.

Tabela: Sutjeska 54, Budućnost (-1) 41, Iskra 38, Dečić (-1) 36, OFK Petrovac 35, Mornar 30, Rudar 29, Jezero 25, Podgorica 22, Zeta 13.

Komentari

Vaš komentar