Iskra nadigrala Budućnost, Sutjeska bolja od Jedinstva

FK Iskra

Fudbaleri Sutjeske nadigrali su Jedinstvo u Bijelom Polju sa 4:0, dok je Iskra slavila protiv Budućnosti u Danilovgradu sa 3:0, pa Nikšićani i Podgoričani nastavljaju borbu za osvajanje titule, sa podjednakim šansama da stognu do nje, jer imaju isti broj bodova. Šampionat se nastavlja naredne godine.

Sutjeska je u Bijelom Polju kontrolisala dešavanja na terenu od prvog do poslednjeg minuta, a bolju igru je krunisala sa četiri gola u mreži rivala. Strelci su bili  Tajron Konrad (dva), Dragan Grivić i Ouidi Sahli.

FK Sutjeska

Budućnost je sa tri boda prednosti dočekala poslednje kolo u prvom delu sezone, ali je ispustila pomenuti kapital, jer ni u trećem pokušaju nije uspela da savlada Iskru koju je preuzeo bivši trener Budućnosti, Aleksandar Nedović. Prethodna dva duela su završena bez pobednika, a ovoga puta je Iskra nadigrala Budućnost – 3:0. Veliku pobedu ekipi iz Danilovgrada, doneli su Halilil Muharemović, Ivan Marković i Damir Kojašević.

FSCG/CFL

Arsenal iz Tivta i Petrovac su odmerili snage u Radanovićima, a posle velike borbe, uz teške uslove za igru, jer je kiša padala sve vreme, utakmica je završena bez pobednika – 1:1. Petrovac je poveo u režiji Mamadu Mendija, a izjednačenje Tivćanima, doneo je Hilijan Montenegro.

Utakmica između Rudara i Jezera je završena bez golova i pobednika, a 19. kolo će kompletirati duel između Mornara iz Bara i Dečića.

Tabela: Sutjeska 37, Budućnost 37, Dečiž 28, Petrovac 28, Arsenal 26, Jedinstvo 23, Jezero 22, Rudar 20, Iskra 17, Mornar 16.

Komentari

Vaš komentar