Jedinstvo šokiralo Dečić, Iskra bolja od Mornara

FK Jedinstvo Bijelo Polje

Odigrana su tri meča 17. kola šampionata Crne Gore u fudbalu. Jedinstvo iz Bijelog Polja je kao gost pobedilo Dečić sa 1:0, Iskra je na svom terenu slavila protiv Mornara iz Bara sa 2:1, dok je meč između Rudara i Arsenala iz Tivta završen bez pobednika – 0:0.

Dečić je tokom čitavog meča nastojao da slomi otpor Jedinstva, nastojao je da opravda ulogu favorita, da stigne do tri boda. Imao je Dečić nekoliko solidnih prilika, ali je u samoj završnici nervoza učinila svoje, gosti su sačekali pravu priliku i preko Žarka Koraća u drugom minutu nadoknade vremena stigli do pobede.

FSCG/CFL

Iskra je protiv Mornara gubila sa 1:0, a prednost Baranima, doneo je Aleksandar Vujačić. Međutim, momci iz Danilovgrada se nisu predavali, pa su u režiji Žarka Popovića i Ognjena Obradovića uspeli da stignu do tri dragocena boda.

Rudar iz Pljevalja i Arsenal iz Tivta, posle velike borbe i nekoliko poluprilika na obe strane, završili su meč bez pobednika i golova. Slađi deo kolača je pripao ekipi iz Tivta.

FK Arsenal Tivat

U nedelju 27. novembra, snage će odmeriti Budućnost i Jezero iz Plava, odnosno Sutjeska i Petrovac.

Tabela: Budućnost 31, Sutjeska 30, Dečić 27, Petrovac 24, Arsenal 24, Jedinstvo 22, Jezero 20, Rudar 18, Mornar 16, Iskra 14.

Komentari

Vaš komentar