Jezero duboko za Budućnost, Dečić bolji od Jedinstva

Crna Gora 11. sep 202218:00 > 20:58
Podeli:
FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti nisu uspeli da pobede Jezero iz Plava. Meč koji je odigran u Beranama, završen je bez golova – 0:0. U prvom meču osmog kola, Sutjeska je kao gost pobedila Petrovac sa 4:0. Dečić je kao gost pobedio Jedinstvo u Bijelom Polju sa 2:1, Rudar je slavio protiv Arsenala iz Tivta sa 2:0, dok je utakmica između Mornara i Iskre završena bez golova.

Većim delom utakmice, vodila se ravnopravna borba na sredini terena, Budućnost je imala blagu inicijativu, ali nije uspela da pronađe pukotinu u defanzivnoj postavci ekipe iz Plava, koja je sjajno počela sezonu.

U prvom meču osmog kola, Sutjeska je u Petrovcu, posle sjajne partije od prvog do poslednjeg minuta, slavila sa 4:0. Golove su postigli Vuk Striković, Marko Vučić, Dragan Grivić i Novica Eraković.

FK Sutjeska

U ostalim mečevima osmog kola, Dečić je golovima Pešukića i Božovića pobedio Jedinstvo u Bijelom Polju sa 2:1. Strelac za Jedinstvo, bio je Korać. Rudar je u režiji Stefana Nikolića pobedio Tivćane sa 2:0.

Tabela: Dečić 16, Budućnost 14, Sutjeska 14, Jezero 14, Petrovac 12, Arsenal 12, Rudar devet, Mornar osam, Iskra šest,  Jedinstvo pet bodova.

Komentari

Vaš komentar