Kandić za SK: Arsenal sigurnim koracima ide ka eliti

FK Arsenal Tivat
FK Arsenal Tivat

Fudbaleri Arsenala iz Tivta, imali su mnogo turbulencija tokom sezone, bili su prvi na kraju jesenjeg dela, ostali su bez prvog mesta, promenjeno je rukovodstvo kluba, a Tivćani i dalje imaju realne šanse da stignu do elitnog društva.

Arsenal je na kraju prvog dela sezone, zbog dugovanja napustilo dosta igrača. Tokom drugog dela sezone, gotovo kompletnu ekipu je pokosio koronavirus, a sve su to bili problemi, koje je kvalitetna ekipa Mornara iz Bara, umela da iskoristi, pa je stigla do elitnog društva, a Arsenal, zajedno sa Igalom poslala u baraž mečeve.

Nakon prvih duela, ekipe iz Boke, imaju šanse da stignu do elite. Arsenal je poražen od Petrovca u gostima sa 2:1, a istim rezultatom je Iskra slavila na svom terenu protiv Igala.

CG fudbal:

Momci iz Tivta imaju razloga da tuguju, jer su drugi gol primili u samoj završnici, jer su tokom drugog poluvremena dva puta, umesto mreže, pogađali stativu…

Revanš mečevi su na programu 6. juna. Tivćani nisu pod moranjem kada je reč o plasmanu u viši rang, ali je atmosfera u ekipi na izuzetno visokom nivou, stepen samopouzdanja takođe, pa se svi nadaju, da bi san mogao da postane java, da bi Arsenal, prvi put u istoriji kluba mogao da stigne do Prve lige.

Rezultatskog imperativa nema, ali postoji imperativ i ogromna volja da u meču koji sledi odigramo na vrhunskom nivou u oba pravca, da se borimo do poslednjeg atoma snage kako bi san pretvorili u javu, kako bi stigli do elitnog društva“, naglasio je na početku razgovora za Sport Klub, predsednik Arsenala iz Tivta, Dejan Kandić, pa nastavio:

Klub smo preuzeli pre nešto manje od dva meseca i mogu da kažem da smo uspeli u relativno kratkom vremenskom periodu da ga stabilizujemo, postavimo na zdrave noge. Pored toga, na pragu smo potpisivanja ugovora na deset godina o strateškom partnerstvu, sa jednom renomiranom kompanijom. Samim tim, imaćemo uslove da unapredimo infrastrukturu, rad sa svim mlađim selekcijama, kao i seniorskim pogonom. U ovom trenutku, nije dilema da li će Arsenal izboriti plasman u elitno fudbalsko društvo, nego kada. Svi se nadamo i verujemo da bi san mogao da postane java već 6. juna, kada je na programu revanš protiv izuzetno kvalitetne ekipe Petrovca“.

Pitanje nije bilo potrebno postavljati, Dejan Kandić je nastavio sa izlaganjem.

Arsenal kao klub ima izuzetno velike ambicije i ciljeve u periodu koji sledi. Rekao sam da smo na pragu poptisivanja ugovora o strateškom partnerstvu, a na osnovu tog ugovora, stvorili bi se uslovi za pozicioniranje Arsenala, ne samo na crnogorskoj, nego i na evropskoj fudbalskoj mapi, u bliskoj budućnosti. Ipak, u ovom trenutku, sve misli su usmerene ka duelu protiv ekipe Petrovca“.

Revanš mečevi baraža za mesto u elitnom društvu na programu su 6. juna, a snage će odmeriti Arsenal iz Tivta i Petrovac, odnosno Igalo i Iskra iz Danilovgrada. Petrovac i Iskra u mečeve koji slede ulaze sa prednošću od 2:1.

Komentari

Vaš komentar