Mijač ulaže 12 miliona evra u Budućnost

Podeli:
FK Budućnost

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković sa saradnicima i rukovodstvom Budućnosti, na čelu sa predsednikom Veselinom Mijačem održali su sastanak na kraju 2020. godine, koji je zarvršen potpisivanjem ugovora o strateškom partnerstvu.

Na osnovu pomenutog ugovora, a u vezi sa strateškim partnerstvom, Veselin Mijač i kompanija koju vodi, obavezali su se da će u narednih deset godina uložiti 12 miliona evra u Fudbalski klub Budućnost, koja je pod komandom predsednika Mijača, osvojila titulu prošle sezone, a sada je neprikosnoveni lider u šampionatu, sa 18 bodova više u odnosu na drugoplasiranu ekipu Dečića.

Glavni grad je izuzetno zadovoljan dosadašnjim iskustvom i saradnjom sa gospodinom Veselinom Mijačem i njegovom kompanijom, pritekao je u pomoć kluba, kada je ona bila najpotrebnija, kada je klub ostao bez sponzora i kada je bio u velikim finansijskim problemima“, rekao je Vuković i nastavio:

‘’U prethodnih godinu i po dana uspeli smo da konsolidujemo klub na svim nivoima i to se pozitivno odrazilo u vidu sportskih rezultata, a konačno imamo situaciju da je Budućnost dominantna u šampionatu Crne Gore. Imali smo fantastičnu kampanju u Evropi, unazad nekoliko meseci, ali ono što mene najviše raduje kao gradonačelnika, jeste ono što se dešava iza scene, odnosno jedna temeljna reorganizacija kluba i danas je zahvaljujući tome, Budućnost nalik ozbiljnom sportskom klubu”, zaključio je
gradonačelnik Podgorice, koji je naglasio da ga posebno raduje što posle dužeg vremena, Budućnost ima reprezentativce u A selekciji Crne Gore, kao i činjenica da je omladinska škola kluba zaživela u punom kapacitetu.

Veselin Mijač, Ivan Vuković
FK Budućnost

Predsednik Budućnosti je naglasio da će u periodu koji sledi, učiniti sve što je u njegovoj moći da klub raste iz godine u godinu na svim poljima.

Hvala gradonačelniku Ivanu Vukoviću, kao i njegovim saradnicima, na ukazanom poverenju. Ukazali su mi veliku čast, a sigurno je da ćemo svi mi u klubu raditi samo ono što je dobro za interes Budućnosti. Nalazimo se na dobrom putu i verujem da ćemo imati odlične rezultate u periodu koji sledi”, poručio je Veselin Mijač.

Komentari

Vaš komentar