Milinković posle Voždovca: Moramo bolje

Podeli:
Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti izgubili su od Voždovca 1:0 u prijateljskom meču u Staroj Pazovi. Jedini gol za Voždovac postigao je Nikola Vujnović na asistenciju Miloša Milovića u 28. minutu.

Budućnost je utakmicu počela u sastavu Dragojević, Đuričković, Babić, Adžić, Ražnatović, Mirković, Raičković, Terzić, Ivanović, Grbić, Mijović, dok su šansu u nastavku dobijali Bogdan Milić, Đukanović i Božović, Muzurović, Sekulić, Dašić, Vuković i Sava Milić.

„Vreme za igru jeste bilo teško, ali kako je bilo nama, tako je bilo i Voždovcu. Nažalost, primili smo gol posle prekida iz naše greške i neozbiljnosti. Nismo ispoštovali raspored igrača koji smo vežbali na treningu. Evidentan je i dalje umor kod igrača, ali nakon ovog meča smo planirali da osvežavamo ekipu za generalnu probu 26. juna“, rekao je šef stručnog štaba Mladen Milinković, pa nastavio:

„Ne možemo da budemo zadovoljni posle poraza, ali je rezultat mogao da bude i drugačiji. Protivnik je u drugom delu igrao u mlađem sastavu, mi smo dominirali, igrali ispred gola, ali nismo uspeli da rešimo nijednu situaciju. Idemo dalje, nastavljamo sa radom, a cilj je da budemo u top formi pred duele sa Helsinkijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona“.

Podsećanja radi, prvi meč se igra u Finskoj, dok je revanš u Crnoj Gori.