Miljan Radović zamenio Edisa Mulalića u Dečiću

FK Sutjeska

Nakon rastanka sa Edisom Mulalićem, uprava Dečića nije dugo tražila zamenu. Novi trener ekipe iz Tuzi je Miljan Radović, koji je ostavio dubok trag u Sutjesci, prvo kao kapiten, a potom i šef stručnog štaba.

Nekadašnji vezista je trenersku karijeru počeo u Grblju, potom radio u omladinskoj ekipi indijskog DSK Šivadžijansa, a vodio je i indonežanski Persib. Tokom prošle sezone je preuzeo Sutjesku i napravio dobar posao, jer je posrnulu ekipu doveo do drugog mesta iza neprikosnovene Budućnosti.

Novo rukovodstvo Sutjeske je donelo odluku da ne produži saradnju sa Radovićem, a njega je na kupi zamenio Miliju Savovića, koji sa ekipom iz Nikšića nije osetio gorčinu poraza u prethodnih devet rundi.

edis mulalić
FK Dečić

Miljana Radovića očekuje novo iskušenje sa ekipom Dečića, koja je prošle sezone pod komandom Edisa Mulalića, kao novajlija u elitnom društvu stigla do evropske scene i plasmana u finale Kupa Crne Gore.

Deveto kolo: Zeta – Iskra 1:1, Podgorica – Dečić 1:1, Jezero – Rudar 2:4, Mornar – Sutjeska 0:2, OFK Petrovac – Budućnost 2:3.

Tabela: Sutjeska 23, Iskra 17, Mornar 16, OFK Petrovac 14, Rudar 14, Dečić 13, Budućnost 12, Jezero 7, Podgorica 5, Zeta 3.

Komentari

Vaš komentar