Miodrag Radulović ostaje selektor Crne Gore

Podeli:
FSCG

Miodrag Radulović ostaje selektor Crne Gore i narednih 12 meseci saopšteno je iz Fudbalskog saveza Crne Gore, nakon sednice Izvršnog odbora.

Podsećanja radi, Radulović je klupu državnog tima preuzeo u januaru prošle godine, borio se sa svojim izabranicima, ali nije uspeo u konkurenciji sa Holandijom, Norveškom, Turskom, Letonijom i Gribraltarom, sa izbori plasman na Mundijal.

Naredni takmičarski izazov, Miodraga Radulovića, očekuje u B diviziji Lige nacija, a mečevi su na programu u u junu i septembru 2022. godine. Crna Gora je u grupi sa Bosnom i Hercegovinom, Finskom i Rumunijom. Odluka o tome, ko će voditi reprezentaciju Crne Gore kroz kvalifikacije za Evropsko prvensto, biće doneta krajem naredne godine.

FSCG

Iz Fudbalskog saveza Crne Gore je saopšteno da je saradnja na godinu dana produžena sa Slobodanom Draškovićem, selektorom omladinske (U19) reprezentacije, Goranom Perišićem koji će voditi kadetsku selekciju (U17), Radovanom Kavajom koji će predvoditi pionirsku reprezentaciju (U15), Mirkom Marićem, selektorom ženskih selekcija i Svetom Ljesarem, selektorom futsal selekcije. Miodrag Vukotić ostaje selekor mlade (U21) reprezentacije.

 

Komentari

Vaš komentar