„Moramo da uđemo u seriju pobeda“

FSCG

Kompletirano je 24. kolo šampionata Crne Gore u fudbalu. U velikom derbiju, Sutjeska i Dečić su odigrali bez pobednika – 1:1, dok je Rudar posle preokreta pobedio Petrovac u gostima sa 3:2. U ostalim mečevima, Jedinstvo je pobedilo Iskru sa 2:1, Arsenal iz Tivta i Budućnost su odigrali nerešeno -1:1, a bez golova je završena utakmica između Jezera i Mornara.

Tivćani su ugostili Budućnost, odigrali hrabro i bez respekta prema favoritu na papiru. Arsenal je poveo sredinom prvog poluvremena, sopstvenu mrežu je zatresao Zoran Petrović. Do kraja prvog poluvremena, Balša Sekulić je uspeo da donese izjednačenje ekipi iz glavnog grada Crne Gore.

Do kraja meča, mreže su mirovale, a više razloga za tugovanje je imala ekipa iz Tivta, koja je imala nekoliko zaista odlični prilika.

”Treba biti pošten i priznati, rezultat je realan. Arsenal je dobra i iskusna ekipa, igrala je na svoje dobre strane, a to su prekidi, auti… Imali smo dosta problema tokom čitavog meča. Ima još dosta da se igra, ali smatram da moramo da dobijamo, uslovno rečeno, manje utakmice. Budućnost mora da uđe u seriju pobeda ako želimo, a želimo da stignemo do titule”, jasan je Džudović.

FK Budućnost

Sutjeska trenutno ima dva boda više i utakmicu više u odnosu na Budućnost. Nikšićani i Podgoričani nastavljaju borbu za titulu, a velika borba sledi za mesto na evropskoj sceni, odnosno za opstanak.

Komentari

Vaš komentar