Nedović: Hvala svima i napred Budućnost

Podeli:
FK Budućnost

Budućnost i Aleksandar Nedović su sporazumno raskinuli saradnju nakon loših rezultata na startu sezone.

Podgoričani su imenovali Miodraga Džudovića za šefa stručnog štaba, a od Nedovića dobili pismo podrške i zahvalnosti koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba.

„Koliko god da je bilo teško i naporno, jer u klubu kakav je Budućnost pritisak je konstantan, bilo mi je prelepo i zahvalan sam što sam imao priliku da treniram moju Budućnost nakon što sam bio igrač. Zato želim da pohvalim sve do jednog, ljude koji se ne vide, a koji su bili uz ekipu, fizioterapeute, ekonome, doktore, sve zaposlene na kampu… Prethodni period je za mene bilo lepo životno iskustvo. Svi koji me poznaju, znaju koliko sam zahvalan što sam mogao da živim i radim sa svim tim ljudima“, poručio je Nedović.

Na klupi Budućnosti je osvojio trofej u Kupu Crne Gore.

FK Budućnost

„Ponosan sam na igru koja je bila napadačka, na 90 postignutih golova prošle sezone, osvojen trofej, plavo-bijelu sliku od 7.000 navijača sa tribina protiv Breidablika, mlade igrače koji su dobili pravu šansu… I možda sam najponosniji na sebe baš zbog tih mladića, što sam bio hrabar da uvodim reforme i igram prvenstvo i Evropu sa tri omladinca od kojih će i klub i reprezentacija u budućnosti imati ozbiljne benefite“, naglasio je Nedović, pa nastavio:

FK Budućnost

„Navijačima, igračima i novom treneru želim da se što pre vrate na pobednički kolosjek. Verujem da će sve doći na svoje mesto. Kada god budem u prilici, dolaziću na stadion sa porodicom i to je nešto što će ostati do kraja mog života. Naravno, veliku zahvalnost dugujem predsedniku kluba Veselinu Mijaču na šansi koju mi je ukazao i izuzetno korektnoj saradnji u svakom mogućem trenutku“.

Za kraj, Aleksandar Nedović je poručio:

„Još jednom hvala svima i napred Budućnost“.

Komentari

Vaš komentar