Podgorica rastužila Zetu, od 0:2 do 3:2 protiv Iskre

Podeli:
FSCG/CFL

Kompletirano je 35. kolo šampionata Crne Gore u fudbalu. Zeta je pobedila Rudar sa 1:0, Podgorica je posle drame slavila protiv Iskre sa 3:2, Jezero je pobedilo Budućnost sa 2:1, Mornar je slavio protiv Dečića sa 2:1, dok je utakmica između OFK Petrovca i Sutjeske završena bez pobednika – 1:1.

Zeta je do petog minuta zaostavnog vremena bila veoma blizu sticanja prednsti u odnosu na Podgoricu, ali su momci iz glavnog grada Crne Gore u režiji Vladimira Boljevića sa bele tačke uspeli da stignu od 0:2, do 3:2. Golove za Iskru, postigli su Žarko Grbović i Mihailo Perović, a preokret Podgorici su doneli Matija Krivokapić, Darko Đajić i Vladimir Boljević.

FSCG

Zeta je slavila protiv Rudara sa 1:0, a ulogu meč vinera je prigrabio Artur Zahorulko. Zeta i dalje ima isti broj bodova kao i Podgorica, ako tako ostane i nakon poslednjeg kola, koje je na programu 24. maja, Zeta će u niži rang takmičenja, a u baraž će Rudar i Podorica.

Jezero je posle preokreta pobedilo Budućnost sa 2:1. Podgoričani su poveli u režiji Stefana Miloševića, a tri boda ekipi iz Plava, doneli su Rodrigo Faust i Aldin Adžović.

Foto: FK Jezero

Petrovac je vodio protiv Sutjeske sa 1:0, a strelac je bio Adnan Bašić. Ipak Nikšićani, koji će tokom leta igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona uspeli su da stignu do boda u režiji reprezentativca Vladimira Jovovića.

Mornar je slavio protiv Dečića sa 2:1. Golove su postigli Siniša Stevanović i Aleksandar Vujačić, dok je strelac za Dečić bio Erjon Vucaj.

FSCG

U poslednjem kolu, 24. maja, snage će odmeriti: Budućnost – Petrovac, Dečić – Podgorica, Iskra – Zeta, Rudar – Jezero, Sutjeska – Mornar.

Tabela: Sutjeska 75, Budućnost 64, Dečić 56, Iskra 51, Mornar 47, Jezero 45, Petrovac 43, Rudar 36, Podgorica 31, Zeta 31.

 

Komentari

Vaš komentar