Rudar bolji od Zete, Iskra od 0:2 do 4:2 protiv Podgorice

Podeli:
FK Iskra

Odigrana su još dva meča osmog kola šampionata Crne Gore u fudbalu. Rudar je na svom terenu pobedio Zetu sa 2:0, dok je Iskra od 0:2, stigla do 4:2 protiv Podgorice.

Rudar je protiv Zete kontrolisao dešavanja na terenu od prvog do poslednjeg minuta, a bolju igru, tim iz Pljevalja je krunisao u režiji Dušana Živkovića i Zakarija Surake, momka iz Senegala.

Podgorica je sjajno počela meč protiv Iskre u Danilovgradu. Vodila je sa 2:0, golovima koje su postigli Vladimir Boljević i Luka Maraš u intervalu od 12. do 15. minuta utakmice.

Podgoričani su na poluvremenu vodili sa 2:0 i delovalo je da sigurnim koracima idu ka pobedi, ali se sa takvim epilogom nije složila Iskra. Ekipa iz Danilovgrada je u nastavku odigrala daleko bolje, a bolju igru je krunisala sa četiri gola. Strelci su bili Šahman, Bakrač, Jamamoto i Vilijan.

Budućnost je u prvom meču osmog kola poražena na svom parketu od Jezara iz Plava sa 1:0, a osmu rundu, 19. septembra, zatvaraju Sutjeska i OFK Petrovac, odnosno Dečić i Mornar iz Bara.

Tabela: Sutjeska 19, Iskra 16, Mornar 13, OFK Petrovac 13, Dečić 12, Rudar 11, Budućnost 9, Jezero 7, Podgorica 4, Zeta 2.

Komentari

Vaš komentar