Uspešan debi Brnovića i Džudovića, remi u Petrovcu

Podeli:
FK Sutjeska

Kompletirano je četvrto kolo šampionata Crne Gore u fudbalu. Budućnost je kao gost pobedila Rudar u Pljevljima sa 1:0, Sutjeska je na svom terenu pobedila Iskru iz Danilovgrada sa 3:0, Jezero iz Plava je slavilo protiv Jedinstva u Bijelom Polju sa 1:0, Arsenal iz Tivta je dobio Mornar iz Bara sa 2:1, a duel između Petrovca i Dečića je završen bez pobednika – 2:2.

Miodrag Džudović, novi trener Budućnosti i Nenad Brnović, novi strateg Sutjeske, debitivali su podedama, nakon što su na klupama zamenili Aleksandra Nedovića i Miliju Savovića.

FK Budućnost

Budućnost je u gostima pobedila Rudar, a ulogu meč vinera u Pljevljima, prigrabio je Lazar Mijović, koji je u 66. minutu uspeo da zatrese mrežu rivala.

Sutjeska je na svom terenu bila bolja od Iskre, slavila je sa 3:0, a golove su postigli Filip Knežević, francuski inernacionalac Sahli, koji je nedavno stigao u Nikšić, odnosno Novica Eraković.

Jezero je stigao do dragocenog trijumfa u Bijelom Polju, a pitanje pobednika je rešio Vojin Pavlović u petom minuta nadoknade vremena.

FSCG

Arsenal iz Tivta je pobedio Mornar iz Bara sa 2:1, iako je Mornar preko Marka Ćetkovića vodio sa 1:0. Pobedu Tivćanima, doneli su Ivan Bulatović i Hulijan Montenegro.

U duelu neporaženih ekipa u dosadašnjem delu sezone, Petrovac i Dečić su prikazali odličnu partiju, a meč je završen bez pobednika – 2:2. Dečić je vodio sa 1:0 i 2:1. Strelci su bili Igor Ivanović i Fatos Bećiraj, a bod Petrovcu, doneli su Dejan Petrović i Rodrigo Faust.

FK Dečić

Tabela: Dečić 10, Petrovac 10, Jezero devet, Sutjeska sedam, Arsenal šest, Rudar četiri, Mornar tri, Budućnost tri, Jedinstvo i Iskra po jedan bod.

Komentari

Vaš komentar