Vladimir Jovović se vratio u Jablonec

Podeli:
FSCG

Vladimir Jovović, momak koji je bio ključna karika nap utu fudbalera Sutjeske ka osvajanju titule u Crnoj Gori, koji se ponovo ustalio u državnom timu, imao je nekoliko ponuda iz inostranstva, a odlučio je da se ponovo vrati u Češku i ponovo zaduži opremu ekipe Jablonec, čije je boje branio od 2017. do 2021. godine.

Odmah po završetku šampionata Crne Gore, tačnije rečeno, mnogo ranije, znalo se da će Jovović napustiti Nikšić, ali je dilemma bila – koju će destinaciju odabrati. Vladimir je odlučio da ne menja mnogo.

Odlučio je da se vrati u klub i sredinu koju jako dobro poznaje i gde mu neće trebati vremena za aklimatizaciju i prilagođavanje.

FK Sutjeska

„Drago mi je što sam se vratio u Jablonec. Imao sam još nekoliko opcija, ali kada je Jablonec u pitanju, nisam razmišljam puno. Tu se osećam kao kod kuće, jako dobro poznajem šampionat Češke, tako da je odluka bila laka i jednostavna“, rekao je Vladimir Jovović.

Jovović će u dresu Jabloneca nastojati da nastavi sa odličnim partijama koje je prikazivao u dresu Sutjeske, a samim tim i da sačuva mesto standardnog repretentativca Crne Gore, kako u nastavku takmičenja u Ligi nacija, tako i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Komentari

Vaš komentar