“Volim Budućnost, ali daću sve od sebe da slavi Dečić”

Crna Gora 28. maj. 202218:133 komentara
Podeli:
FSCG

Finalna utakmica Kupa Crne Gore u fudbalu, na programu je 29. maja sa početkom u 20 časova i 30 minuta. Kao i prošle sezone, za trofej će se boriti Budućnost i Dečić.

Budućnost slovi za blagog favorita na papiru, Budućnost je u spomenutom finalu slavila sa 3:1, ali je staro pravilo da je u finalima, u utakmicama koje nosi prefiks biti ili ne biti, a prava na popravni nema, sve moguće.

Dečić je kao i prošle sezone, izborio plasman na evropsku scenu, stigao je do finala Kupa, a jedan od aduta ekipe Dečića u meču koji sledi, biće Fatos Bećiraj, momak koji je nosio dres Budućnosti nekoliko godina i bio jedan od omiljenih igrača među navijačima ovog kluba.

“U ekipi Budućnosti sam stekao afirmaciju, veza sa klubom i navijačima je neraskidiva. Uvek sam bio zahvalan što sam dobio mogućnost da se dokažem. Ali, kao profesionalac, znam da za klub u kome igraš moraš da daš sve od sebe, da moraš da stremiš ka pobedi. Tako će biti i u finalu koje sledi, iako će sa druge strane terena biti ekipa Budućnost”, naglasio je Fatos Bećiraj, pa nastavio:

FK Budućnost

“Navijači Budućnosti će sigurno doći u velikom broju da podrže svoju ekipu, ali gotovo sam siguran da neće biti zvižduka, koji će biti upućeni meni. Između mene i navijača Budućnosti je uvek postojala posebna konekcija, oni znaju koliko ih poštujem, a znam da i oni poštuju mene”.

Finale Kupa je na programu 29. maja sa početkom u 20 časova i 30 minuta. Budućnost brani, a Dečić sa Fatosem Bećirajem napada trofej.

Komentari

Vaš komentar