Zeta sve jača: Posle Dostanića, stigao Orlandić

Crna Gora 11. jan. 202119:51 > 19:53
Podeli:
Privatna arhiva

Petar Orlandić predvodiće napad Zete u drugom delu sezone šampionata Crne Gore. Iskusni (30) golgeter priključio se novim klupskim drugovima i predstavljaće veliko pojačanje Zete u periodu koji sledi.

Orlandić se nakon šest godina vratio u Crnu Goru. U prethodnom periodu je branio boje Hapoel Tel Aviva, Crvene zvezde, Unio Madeire, kineskog Leoparda, Birkirkare, Suhotaja i Spartaka iz Trnave.

Povezane vesti

“Orlandićevi kvaliteti se ne dovode u pitanje, meni je samo važno da je on zdrav i da je motivisan. Nadam se da će odraditi dobre pripreme. Mislim da je on igrač koji ima vrhunske predispozicije, mogao je mnogo više da uradi u Evropi, ali je i dalje u godinama u kojima može da pokaže mnogo na terenu”, rekao je novi trener Zete Ratko Dostanić, koji je kao i Orlandić, svojevremeno bio član Crvene zvezde.

Srpski stručnjak je odradio prvi trening sa ekipom Zete.

“Želimo da napravimo nešto ozbiljno. Nećemo da obećavamo ništa, ali borićemo se za izlazak na evropsku scenu. Imamo dve mogućnosti, jedan je šampionat Crne Gore, a drugo takmičenje u Kupu, gde je Zeta stigla do polufinala zajedno sa ekipama Budućnosti, Iskre i Dečića”.

Šampionat Crne Gore se nastavlja u februaru, a Zeta kojoj su oduzeta dva boda, zbog napuštanja terenera tokom utakmice sa ekipom Budućnosti, ima šest bodova manje u odnosu na ekipu Sutjeske koja se trenutno nalazi na koti tri, koja vodi na evropsku scenu.

Komentari

Vaš komentar