CSKA otpustio Olića: Imali smo različitu viziju rada

Fudbal 15. jun. 202122:59 > 23:04
Podeli:
Ivica Olić
Imago Sports

Legendarni hrvatski fudbaler Ivica Olić (41) samo dva i po meseca bio je trener CSKA iz Moskve. U utorak je klub odlučio da raskine saradnju.

Olić je „armejce“ preuzeo krajem marta. CSKA je u poslednjih pet ligaških utakmica ostvario samo jednu pobedu i sezonu završio na šestom mestu. U Kupu Rusije ubedljivo je poražen u polufinalu od gradskog rivala Lokomotive (0:3), koji trenira Marko Nikolić.
Vest o prekidu saradnje CSKA je objavio na društvenim mrežama. Umesto Olića ekipu će preuzeti njegov dosadašnji pomoćnik Aleksej Berezucki.
Iskoristio bih priliku da vas obavestim o raskidu ugovora s CSKA. Danas sam stigao u Moskvu i imao sastanak s upravom kluba. Nakon razgovora klub je odlučio da raskine saradnju. Glavni razlog je različita vizija rada i budućnosti prvog tima. Žao mi je zbog ovakvog ishoda jer sam se pripremao i s velikim entuzijazmom iščekivao novu sezonu. Iskoristio bih da zahvalim klubu i navijačima zbog odličnog iskustva i prijatna dva meseca koja sam proveo u klubu. Svima u CSKA i celoj armiji navijača želim zdravlje, sreću i uspeh u budućnosti”, rekao je Ivica Olić za zvanični sajt CSKA.
Olić se sad moći da se posveti reprezentaciji Hrvatske gde je pomoćnik Zlatku Daliću, uz Vedrana Ćorluku.

 

Komentari

Vaš komentar