Milan Kosanović novi direktor Vojvodine

Podeli:
Nenad Lalatović
FK Crvena zvezda

U danu kad su imenovali novog predsednika kluba Dragoljuba Samardžića, u fudbalskom klubu Vojvodina izabrali su i budućeg sportskog direktora - Milana Kosanovića.

Nekadašnji član stručnog štaba Crvene zvezde i jedan od najvažnijih saradnika Vladana Milojevića, preuzeće brigu o klubu u kojem je već obavljao brojne funkcije, a u jednom trenutku bio i šef stručnog štaba.

Kosanović se nedavno vratio iz Al Ahlija, u koji je otišao baš sa Milojevićem, ali je zbog zdravstvenih problema morao da dođe u Srbiju.

Sa epitetom vrhunskog stručnjaka za rad sa mlađim kategorijama, zbog čega je svojevremeno bio i trener omladinske selekcije Srbije i član stručnog štaba Veljka Paunovića, stiže u Novi Sad u želji da na pravi način izbaci u orbitu mlade fudbalere Vojvodine.

Koliko će uspeti u tome zavisi i od podrške novog rukovodstva kluba i saradnje sa Nenadom Lalatovićem, koji je posle sukoba sa Nikolom Lazetićem na sve načine pokušavao da pronađe novog sportskog direktora. Izbor je pao na Milana Kosanovića.

Komentari

Vaš komentar