Englezi nude 16 miliona za Milenkovića, Fiorentina odbila

Fudbal 4. jul. 202119:081 komentar
Podeli:
Gabriele Maltinti, Getty Images Sport

Reprezentativcu Srbije Nikoli Milenkoviću ugovor sa Fiorentinom ističe sledeće godine i ne želi da potpiše novi, pa u Firenci nastoje da što više naplate transfer odličnog defanzivca.

Nikola Milenković

Lokalni list „La nazione“ iz Firence dobro upućen u dešavanja u Fiorentini piše u izdanju od subote da je na adresu kluba stigla zvanična ponuda jednog engleskog kluba, ali se ne zna njegovo ime.

Pretpostavlja se da je reč o Vest Hemu, jer je klub iz Londona i ranije pokazivao interesovanje za nekadašnjeg fudbalera Partizana. Milenković ima 23 godina i već četiri sezone sa uspohom igra u Seriji A.

Navodno, interesovanje za njega još ranije su pokazivali najjači klubovi iz Italije, uključujući Juventus i Inter, ali isti list piše da zvanične ponude ovog leta nije bilo.

Da li Milenković i njegovi zastupnici imaju dogovor sa nekim klubom nije poznato, ali je to realna opcija pošto srpski fudbaler ne želi da potpiše novi ugovor i sledeće sezone može da ode bez obeštećenja.

S druge stane, Fiorentina u takvoj situaciji želi da izvuče što je moguće više od njegovog transfera. Navodno, voljna je da pregovara sa klubom koji je spreman da plati između 25 i 27 miliona evra, piše „La nazione“.

Nikola Milenković je u Fiorentinu došao u maju 2017. i do sada je odigrao 121 meč u Seriji A i postigao 11 golova. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 28 utakmica uz jedan postignut gol.

 

Komentari

Vaš komentar