Favr: Meč sa Partizanom može da bude prekretnica sezone

Guliver

Nica u četvrtak na svom terenu od 18,45 časova dočekuje Partizan. Francuski klub na poslednje tri utakmice u svim takmičenjima nije ostvario pobedu.

Trener fudbalera Nice Lusijen Favr izjavio je da je njegovom timu potrebna pobeda protiv Partizana u petom kolu grupe D Lige konferencija. Favr je rekao da je svestan pada u igri svoje ekipe i da nije siguran da su tome doprinele povrede.

Povezano

„Teško je odgovoriti na to pitanje, sada je bolje stanje sa povredama nego što je bilo i oseća se napredak u radu. Što se tiče Džordana Lotomba ne znam trenutno kako napreduje njegov oporavak. Čini se da nije ništa strašno i da će se uskoro vratiti na teren. Endi Delor je povredio koleno i za sada se oseća dobro, a što se tiče Sofijen Diopa u ovom momentu ne mogu ništa da vam kažem“, izjavio je francuski trener na konferenciji za novinare uoči meča sa Partizanom.

Na pitanje novinara zbog čega menja sistem odbrane, Favr je odgovorio da još uvek traži idealnu postavu.

„Ništa nije definitivno, bolje je da imamo ekipu koja igra po istom sistemu ali sada smo u fazi konstrukcije. Još nismo sigurni koji je sistem najbolji“, dodao je trener Nice.

Fudbaler Nice Mario Lemina istakao je važnost utamice sa beogradskim klubom.

„Utakmica je za nas vrlo značajna, ako se stvari protiv Partizana ne odviju kako treba nastavak sezone može biti tezak. Ovo je važno i za nas i za naše navijace, zbog toga ostavljamo srce na teren“, izjavio je iskusni fudbaler.

Prva utakmica Partizana i Nice u Beogradu završena je bez pobednika, 1:1. „Crno-beli“ su prvi na tabeli grupe D sa osam bodova, a Nica je druga sa pet.

Komentari

Vaš komentar