Milojević: Nije trebalo da dođe do penala

Podeli:
Printscreen Youtube

AEK je eliminisan od Veleža u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a njegov trener Vladan Milojević očigledno teško prihvata tu činjenicu.

Gol zaostatka iz BiH grčka ekipa uspela je da nadoknadi tek u 98. minutu, da bi potom poklekla u penal seriji pošto u produžecima nisu uspeli da dođu do potrebnog rezultata.

„Nije ni trebalo da dođe do penala. Sada možemo da razgovaramo o tome da li smo eliminisani u Bosni i Hercegovini ili sada, ali ne znam odgovor. Propustili smo veliki broj prilika“, rekao je Milojević posle utakmice.

U svim kategorijama AEK je bila dominantna ekipa, ali ipak plasman u sledeće kolo kvalifikacija je izostao.

„Znali smo da nam neće ostaviti mnogo prostora, da će igrati čovek na čoveka, sa dosta faulova. Bili smo spremni. Nismo igrali u Bosni i imali smo još dosta šansi da dođemo do drugog gola. Ali nismo uspeli“, rekao je nekadašnji trener Crvene zvezde, pa potom dodao:

„I protivnik je bio umoran baš kao i mi. Morali smo da pretvaramo prilike u golove. Dublja analiza će možda pokazati zašto nismo postigli više golova. Moguće da je psihološki faktor odigrao ulogu“.

 

Komentari

Vaš komentar