Petrić: Znam šta je potrebno ovim momcima

Europa Conference League 18. avg 202223:41 > 23:428 komentara
Podeli:
Gordan Petrić
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Partizana Gordan petrić bio je zadovoljan ishodom prvog meča baraža za plasman u Ligu konferencije protiv Hamruna.

Povezane vesti

Srpski tim je u Humskoj slavio 4:1 i u revanšu na Malti samo treba da potvrdi da je kvalitetniji rival od ekipe koja je već ostvarila istorisjki uspeh.

„Potpuno sam isti pre utakmice i sada. Znam otprilike šta je potrebno ovim momcima. Moraju ljudi da shvate da, trenutno, Partizan treba da igra takmičarski, da bi uzimao bodove i pobeđivao. Kad će doći bolja igra, ili je ovo dovoljno što su sada pružili momci, to ja ne znam, ali moraju da shvate, Partizan mora da igra takmičarski u narednom periodu,“ rekao je Petrić i nastavio:

„Momci su uradili ono što sam tražio od njih. Jedino bih još voleo da vidim mirnoću u pojedinim trenucima. To će sve doći postepeno. Pojačanja koja eventualno dođu, daće nam balans u ekipi. Momci zaslužuju sve čestitike, rekao sam im i njima, da je sve na njima, da igraju za sebe, svoje porodice i sve nas.“

Svestan je Petrić propusta svog tima, nije samo primljen gol u pitanju…

„Imalo je tu stvari koje smo u nekim trencuima slabije uradili, mogli smo da budemo kažnjeni. Kažem opet, sve čestitke igračima, treba da se dobro odmore, da se spreme za četvrtak. Ovo treba da bude rutina za Partizan, da se zaboravi, da se okrenemo novoj utakmici.“

Revanš je narednog četvrtka u 20 časova na Malti.

 

Komentari

Vaš komentar