Sivić: Ne možemo da damo golova koliko možemo da primimo

Europa Conference League 29. jul 20221:54 > 9:381 komentar
Podeli:
radnicki nis-gzira-59076 tomislav sivić
starsport.rs

Trener Radničkog iz Niša Tomislav Sivić bio je vidno nezadovoljan na konferenciji za medije posle eliminacije od Gzire.

Povezano

Fudbaleri Radničkog eliminisani su od ekipe sa Malte nakon slabijeg izvođenja penala u 2. kolu kvalifikacija za UEFA Ligu konferencije.

Posle 2:2 u prvom susretu na Malti, u revanšu u Nišu rezultat je bio identičan. Nakon produžetaka i dodatnih 30 minuta bilo je 3:3, pa su se šutirali penali koje su Maltežani dobili rezultatom 3:1.

„Bila je ovo teška utakmica, gde nismo odgovorili obavezama kao što je trebalo. Opet se ponavljaju nestvarne greške kao i tokom svih prethodnih utakmica, 30 sekundi imamo da sačuvamo vođstvo na kraju meča, ne umemo to da sačuvamo, onda ni ne zaslužujemo da prođemo“, kazao je razočarani Tomislav Sivić i dodao:

„Naravno da svu odgovornost snosim ja. Ovo nije mesto gde se podnosi ostavka, učiniću to tamo gde treba. Sramota je ispasti od ekipe sa Malte, bez obzira na sve okolnosti. Sve je bilo teško, pogotovo igrati ovu utakmicu bez pet igrača. Mnogo je to teško i za bolje timove nego što smo mi, ali ja sam nosilac današnjeg projekta i red je da snosim odgovornost. Ali, opet kažem, ne mogu da utičem na ove greške, i golmanske i ostale. Ne možemo toliko golova da damo koliko možemo da primimo“, rekao je Tomislav Sivić, a preneo zvanični sajt Radničkog.

Komentari

Vaš komentar