Stanojević: Biću na tribini i sugerisaću odatle

Podeli:
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Aleksandar Stanojević neće moći da bude uz teren na utakmici četvrtog kola Lige konferencije protiv Genta. On ima kaznu, a pred put u Belgiju je dosta govorio o tome kako će predvodiiti ekipu. Meč Genta i Partizana je u četvrtak od 18 i 45.

Šef stručnog štaba Partizana kaže da crno beli imaju lepu utakmicu ispred sebe i da je prilika da se pokažu u što boljem svetlu protiv Genta i da su trenutno u dobrom momentu. Partizan ima dosta problema sa povredama jer neće imati Zdjelara i Šćekića na raspolaganju, a osim te dvojice zadnjih veznih ne igraju ni Lazar Marković ni Filip Holender.

Nedostaju nam neki igrači, igramo na njihovom stadionu i moramo da napravimo rezultat ako želimo nešto da uradimo tako da biće drugačije. Nadam se da će rezultat biti drugačije“, kaže Aleksandar Stanojević.

Zbog crvenog kartona on neće moći da bude uz ekipu na terenu, a novinari su ga pitali da li je smislio kako da uđe u svlačionicu i da li je možda rešenje kao kada je Murinjo to uspeo tako što se krije u korpi za veš.

Voleo bih iskreno, ali pročitao sam kako mogu da vodim utakmicu. Sve ćemo pripremiti, dugo se poznajemo sve je jasno. Ja ću biti pomoćni trener na tribini koji sugeriše. Kao što mi imamo pomoćnog trenera sa tribina koji sugeriše, tako ću ja biti sada taj koji će sugerisati Duljaju, Vukašinoviću i ostalima. Ozbiljna je stvar, dogovarali smo se kako ćemo funkcionisati„, dodaje Stanojević.

On poručuje da će Partizan igrati drugačije u odnosu na pre dve sedmice kada je izgubio od Genta u Beogradu. Sa druge strane kaže da se ne obazire previše na duel Anortosisa i Flore u Estoniji.

U Estoniji nije lako pobediti, a ako hoćeš proleće moraš da pobediš. Ne razmišljamo o tome, fokusirani smo na nas“.

Komentari

Vaš komentar