Stojković: Jedan od najbitnijih mečeva Partizana

Podeli:
Miroslav Todorović/FK Partizan

Golman Partizana Vladimir Stojković kaže da mu je utakmica sa Dunajskom Sterdom najbitnija i da ne razmišlja o potencijalnom transferu u Saudijsku Arabiju.

Iskusni čuvar mreže (37) dovodi se u vezu sa odlaskom na Bliski Istok, ali za sada nema konkretnih dešavanja na tu temu.

Povezane vesti

U međuvremenu, crno-beli dočekuju Dunajsku Stredu na evropremijeri u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije (četvtak, 21 sat).

Sutra je jedna od najbitnijih utakmica Partizana. O njemoj razmišljam, branio sam na pripremama. Ništa se nije promenilo„, ističe Stojković, pre osvrta na rivala iz Slovačke.

Ispratio sam prijateljsku utakmicu DAC-a sa Ujpeštom, uverio se da je reč o ozbiljnoj ekipi, sa pobedničkim mentalitetom, uprkos primljenom golu nastavila je agresivno da igra. Što se nas tiče, već tri-četiri godine dosta naših igrača je na okupu. Shvatili su da je u Partizanu svaka naredna utakmica najvažnija, to su prihvatili. Ova sutra je ozbiljna„.

Partizan će imati podršku blizu 13.000 navijača, koliko je dozvoljeni kapacitet.

Najbitnije je da fudbal ponovo liči na fudbal, uz navijače. Nadam se da će nam posle godinu dana opet biti vetar u leđa„, poručuje Stojković.

U slučaju prolaska u treće kolo kvalifikacija, ekipa Aleksandra Stanojevića će igrati sa Sočijem.

Komentari

Vaš komentar