Trener Flore: Svesni smo Partizanove snage i velike istorije

Europa Conference League 30. sep. 202114:251 komentar
Podeli:
Newspix.pl

Trener Flore Jirgen Hen je pred meč sa Partizanom poručio da njegov tim poštuje crno-bele, ali je dodao da ekipa mora da se navikne da igra bez najboljeg igrača Rauna Sapinena.

Napadač Rauno Sapinen je ostao u Estoniji zbog povrede ramena. Trener Hen poručuje da esotnski šampion mora da se navikne da igra bez ovog fudbalera.

Igrali smo i protiv Dinama iz Zagreba prošle godine bez Rauna. Njegovo odsustvo menja naš napad, ali Rauno Aliku je pokazao da je u dobroj formi. Sapinenovo odustvo je dobra prilika za tim da nauči da se nosi sa situacijama kada njega nema„, rekao je Jirgen Hen.

On je takođe rekao da je Flora svesna Partizanove snage istorije i uspeha u Evropi.

Poštujemo Partizan na svaki način. Imamo teškog protivnika i tešku utakmicu jer imaju mnogo igrača i mnogo opasnih igrača. Moramo da se prilagodimo utakmici. Malo je vremena za pripremu pa moramo da popravimo kroz teoriju i video snimke. Moramo da budemo spremni da promenimo stvari na terenu i da zadržimo balans. Moramo da ograničimo Partizanove jače strane i da koristimo mesta u kojima možemo da iskoristimo situaciju„, dodao je Jirgen Hen.

Komentari

Vaš komentar