Vukićević za SK: Neću da pričam o Fenerbahčeu

Europa League 14. jul 201714:02 > 14:05
Podeli:
Mladost Podgorica

Fudbaleri Mladosti izvojevali su zlata vrednu i neočekivanu pobedu u duelu sa Šturmom u Gracu. Puleni Dejana Vukićevića sada imaju realne šanse da izbore plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope i duele sa Fenerbahčeom.

Međutim, uoči revanša koji se igra u glavnom gradu Crne Gore, Dejan Vukićević spušta loptu na zemlju. 

Šturm je bio i ostao favorit. To što smo pobedili velikog rivala na njegovom terenu ne mora ništa da znači. Očekujem u revanšu istu utakmicu kao u Gracu. Šturm će napadati, mi ćemo nastojati da zatvorimo sve prilaze svom golu i strpljivo sačekamo priliku da iskoristimo slobodan prostor, stignemo do prilike i gola rivala. Ponavljam Šturm je favorit, ali očekujem veliku podršku sa tribina, očekujem da momci dobiju vetar u leđa, zaslužili su to. Moramo da budemo hrabri kao i u prvom meču. Imamo pravo i nadamo se plasmanu u treću rundu kvalifikacija”, rekao je Vukićević za Sport Klub.

Mladost će u slučaju da preskoče Šturm u trećoj rundi igrati protiv Ferenrbahčea. Prvi meč bi se igrao u Podgorici, a revanš u Istanbulu.

Zaista me trenutno ne zanima ni žreb, ni rival u trećoj rundi kvalifikacija jer nismo stigli u treću rundu. Šturm ima odličnu ekipu. Očekuje nas pakleno težak posao u revanšu. Teži nego u Gracu, a svi koji su gledali utakmicu videli su koliko je bilo teško. Međutim, verujem u svoje momke. Znam da će dati sve od sebe i verujem da će to biti dovoljno da prođemo dalje. Ako se to desi, sa zadovljstvom ću pričati o rivalu u narednoj rundi, kao i svi igrači u timu. Naravno da bih voleo da sada možemo da pričamo o tome šta očekujem u duelima sa Fenerbahčeom“.

Sreća prati hrabre. Fudbaleri Mladosti su pokazali da su hrabri, samo će im malo sreće nedostajati na putu ka narednoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope. Šturm jeste favorit, ali nije nepobediv. Pokazala je to Mladost u Gracu.