Donald pred Spartu: Fokus, ozbiljan su tim…

Europa League 2. avg 201718:02 > 18:04
Podeli:
FK Crvena zvezda

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald očekuje da crveno-beli budu koncentrisani tokom svih 90 minuta duela u Pragu protiv Sparte.

Zvezda u četvrtak gostuje u Češkoj u revanšu 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. U prvom meču srpski klub je slavio sa 2:0, ali Donald ne očekuje lak posao.

„Pokazali smo da možemo da odigramo veoma dobro. Međutim sada moramo to da potvrdimo. Zbog toga ne smemo da dozvolimo popuštanje u koncentraciji ni jednog trenutka. Bitno je da sačuvamo fokus na detalje jer mogu da budu veoma važni. Sparta je ozbiljan tim i moraćemo puno da se potrudimo da prođemo dalje“, poručuje Donald.

Damjan Le Talek ima još jedan motiv.

„Želim da opet odigramo dobar meč. Idemo sa ciljem da ponovimo partiji iz prvog meča. Ekipa se diže iz meča u meč i zato je bitno da opet budemo dobro. Naročito jer će i Sparta dati maksimum da prođe dalje. Veoma smo oprezni, ali i motivisani da krunišemo dobru igru iz prvog meča“, tvrdi La Talek.

Srđan Babić pojačava konkurenciju u defanzivi.

„Konkurencija je jaka, ali to je dobro jer doprinosi boljoj igri. Svi se trudimo da Zvezda pobeđuje i to se primećuje. Očekujem da će nas domaćin napasti, ali i da imamo kvalitet da se odupremo i prođemo u narednu rundu“, zaključio je Babić.