Predsednik CSKA: Biće mnogo "Delija", spremni smo

Europa League 4. jan 201821:44 > 21:46
Podeli:
Giuseppe Bellini/Getty Images

Predsednik moskovskog CSKA Jevgenij Gimer istakao je da je uprava ruskog kluba spremna za organizaciju meča visokog rizika, kao i da zna da su navijači Spartaka i Crvene zvezde u prijateljskim odnosima.

Crvena zvezda i CSKA će se sastati u šesnaestini finala Lige Evrope. Prvi duel je na program u 13. februara u Beogradu, a revanš je zakazan osam dana kasnije u Moskvi.

Svestan sam bratskih odnosa između navijača Zvezde i Spartaka. Svejedno mi je za koga će navijati Spartakove pristalice na tom meču. Ako se utakmica bude rešavala na tribinama, dobićemo je. Navijači Spartaka mogu da odu na blagajne i kupe karte i da onda navijaju za Zvezdu. Naravno, neće moći da biraju gde će stajati ukoliko navijaju protiv CSKA. Ukoliko se tako nešto i dozvoli, oni koji budu podržavali Zvezdu, biće udaljeni sa stadiona. U suprotnom bi moglo da dođe do masovne tuče„, rekao je predsednik „Armejaca“.

Uprava moskovskog kluba očekuje veliki broj pristalica Zvezde u ruskoj prestonici.

Rano je da se govori o prodaji karata, ali sigurno je da će na utakmici biti mnogo ‘Delija’. Put i ulaznice nisu jeftini, ali navijači Zvezde su i ranije umeli da se organizuju i dođu da podrže klub. Podsetimo se Krasnodara, zašto ne bi došli i u Moskvu. Takođe, zbog dobrih odnosa sa Spartakovim navijačima će lakše doći do karata i smeštaja„; rekao je Gimer.