"Koristićemo Asana u četvrtak, Lutovac se navikava"

Podeli:
Srdjan Stevanovic/Getty Images

Trener Partizana Savo Milošević je dva dana pred meč trećeg kola kvalifikcija za Ligu Evrope sa Jeni Malatijasporom rekao da bi Japanac Takuma Asano mogao da zaigra u tom duelu, a pričao je i o novajlijama Umaru Sadiku i Aleksandru Lutovcu.

Jedno od najzvučnijih pojčanja Partizana aktuelnog leta je japanski fudbaler Takuma Asano koji je stigao iz Arsenala. Ovaj fudbaler je već imao treninge sa crno-belima i mogao bi da zaigra protiv turske Malatije. 

On je u dobrom fizičkom stanju. Imao je odmah jedan kvalitetan test-trening i to zaista deluje dosta dobro. To znači da ćemo sigurno moći da ga koristimo u četvrtak, još ćemo videti koliko. On je i sam izrazio želju da igra određeni deo utakmice i to je odlično. Od njega očekujemo da donese još jedan ekstra kvalitet na sve ovo što radimo. Njegova bzina nam dozvoljava da igramo na više načina i ubeđen sam da će se to videti i na samom terenu„, rekao je Savo Milošević za PartizanTV.

Trener crno-belih je govorio i o Aleksandru Lutovcu koji je imao asistenciju za prvi gol u duelu sa Mačvom u Superligi za vikend.

Povezano

Lutovac je dve godine standardno igrao u Radu, njegovo iskustvo je mnogo veće, nego što to njegove godine govore. On će tek da se navikne na ono što mi tražimo. I njemu fali takmičarskog ritma, jer nije irao tokom proleća za Rad„. 

Savo Milošević je takođe zadovoljan i kako se snašao napadač na pozajmici iz Rome Umar Sadik. 

Sadik je momak sa kojim smo svi oduševljeni. On je sa takvim entuzijazmom i željom došao da radi, da napreduje, da ispunjava zahteve i više nego što se traži. Stalno mu je osmeh na licu, njegova energija sa kojom je došao je za svaku pohvalu. Dobro je što je dao gol Mačvi. U novinama, u medijima smo nekad nepravedni prema špicevima, ali on u polju igra dobro, uvek prođe prvog igrača, ima odličnu asistenciju, nije sebičan i ja sam bio uveren da će doći vreme kada će početi da daje golove„.

Partizan dočekuje ekipu Jeni Malatijaspora u četvrtak od 21 čas u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.