Zeta u Luksemburgu: Ista procedura, isti cilj

Europa League 25. avg 202018:01 > 18:03
Podeli:
Foto: FK Zeta

Ekspedicija Zete iz Golubovaca otputovala je u Luksemburg, gde će u sredu igrati sa Progres Niderkornom meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Utakmica počinje u 18 časova i 30 minuta.

Fudbaleri i stručni štab Zete prošli su jedan krug testiranja sa negativnim rezultatima u Crnoj Gori. Po dolasku u Luksemburg, čeka ih novo testiranje kako bi dobili zaleno svetlo da se pojave na terenu. Dakle, ista procedura kakvu su imali i prošle nedelje u Andori, pred utakmicu sa Engordanijem. Podsećanja radi, Zeta je slavila u tom duelu sa 3:1.

Protiv Niderkorna, trener Dejan Roganović će na raspolaganju imati mnogo jači tim nego što je to bio slučaj u Andori. U sastavu tima će biti iskusni Kamerunac Alfonso Sopo, koji se vratio u klub, nakon što nije realizovao transfer u Švedsku.

Na put je krenuo i napadač iz Toga Elom Kođo Nijaveđi, koji je takođe propustio meč u Andori, jer nije mogao da dobije vizu. Iluzorno je trošiti reči kakva će pojačanja biti Sopo i Kođo u meču koji sledi.

Međutim, pre toga, kompletna ekipa Zete i ljubitelji fudbala u Crnoj Gori, moraće da sačekaju rezultate testova u Luksemburgu, koji će biti saopšteni u sredu ujutro, na dan odigravanja meča.