Milunović: Živimo za evropska takmičenja

Europa League 21. okt. 202011:40 > 11:56
Podeli:
FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović pred polazak u Hofenhajm na utakmicu prvog kola Lige Evrope rekao je da njegova ekipa živi za ovakve utakmice.

„Kao što svi navijači Crvene zvezde i oni kojima je crveno-bela boja u srcu željno isčekuju sutrašnju utakmicu, tako i mi igrači jedva čekamo da počne meč. Mi živimo za ta evropska takmičenja i sa nestrpljenjem čekamo da počne prva utakmica u grupi. Protivnik je jak, ali verujemo u pozitivan rezultat“.

Protiv ekipe Hofenhajma nedostajaće neki fudbaleri…

„Normalno je da nam najviše nedostaju naši saigrači. Svaki fudbaler je bitan, naročito sada kad igramo u ritmu četvrtak-nedelja-četvrtak. Napori su svakako teški, ali moramo biti istrajni. Profesionalci smo i znamo šta se od nas očekuje. Takođe, navijači nam veoma nedostaju, jer sve utakmice bez publike podsećaju na mali fudbal sa drugarima. Znamo da su svi zvezdaši uz nas, pored malih ekrana i normlao da želimo njihovu podršku svakodnevno“.

Povezano

Crveno-beli su u Superligi Srbije primili samo četiri gola ove sezone.

„Raduje me činjenica da nismo izgubili u domaćem šampionatu, kao i celu ekipu. Primili smo do sada četiri gola u Superligi, a nadam se da ćemo tako nastaviti i na evropskoj sceni. Pohvalio bih mlade fudbalere, koji svaki dan kako na treninzima tako i na utakmicima, pokazuju da su budućnost Crvene zvezde. Zaslužuju reči hvale prvenstveno kao ličnosti, a onda i kao fudbaleri. MIslim da je vreme ispred njih, treba da nastave u istom ritmu i ostvariće sve što požele“.

Utakmica prvog kola Lige Evrope između Hofenhajma i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 21 čas.