Ivanić: Gent je fantastičan, varaju se ljudi u Srbiji

Podeli:
FK Crvena zvezda

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić bio je prezadovoljan posle pobede svog tima protiv Genta u trećem kolu Lige Evrope.

Srpski prvak je protiv belgijskog predstavnika zabeležio drugi trijumf i preostale tri utakmice dočekuje sa velikim šansama da se izbori za mesto u nokaut fazi.

„Imao sam dve ili tri dobre šanse. Nisam bio koncentrisan, mogao sam bolje da reagujem i krivo mi je zbog toga. Najvažnije je da smo pobedli i što se te dve šanse na kraju ‘ne osete’. Ne možemo reći da smo sve odradili, odigrali smo tri utakmice i mislim da ima još mnogo da se igra. Za korak smo bliži cilju, ali mislim da će do kraja biti neizvesno zato što su i Gent i Liberec dobre ekipe. Moramo da razmišljamo utakmicu po utakmicu jer će do samog kraja biti neizvesno,“ istakao je Ivanić i potom pričao o dobro saradnji sa Kataijem:

„Dobro se slažemo. Poznajemo se veoma dugo, prošli smo istu školu fudbala, zbog toga se možda i tako dobro slažemo kako na terenu tako i van njega. On je zaista fenomenalan igrač i ne slaže se dobro samo sa mnom već i sa celim timom.“

Ivanić naglašava da je Gent bolja ekipa od Libereca.

„Kada smo imali video analizu iznenadili smo se kako je Liberec pobedio Gent. Po šansama i statistici Gent je bio bolja ekipa. Reč o zaista fantastičnoj ekipi bez obzira što nemaju nijedan bod, to zavarava ljude u Srbiji. Videlo se i danas koliko su kvalitetni. Ovo je ogromna pobeda za naš klub. Treba da budemo ponosni na sve do sada urađeno,“ rekao je Ivanić.

Zvezda 26. novembra gostuje Gentu.