Džajić za SK: Nema uzmicanja ni pred Italijanima

Europa League 14. dec. 202014:39 > 15:17
Podeli:
N1

Koliko li je samo žrebova preturio preko glave, ni broja se ne zna, i danas je, kao mnogo puta ranije, bio izuzetno zainteresovan koja će cedulja da se izvuče iz kuglice u Nionu i usmeri ka Crvenoj zvezdi. Dragan Džajić. Legenda najtrofejnijeg srpskog kluba, velemajstor fudbala. Za SK:

Kad se dođe u ovu fazu takmičenja, onda nema lakih protivnika. Nama je, eto, zapao Milan. Šta da kažem? Veliko ime italijanskog fudbala, klub  koji je neko vreme tavorio na Apeninima, da bi ove godine digao glavu, ponovo je neko i nešto u Seriji A, postao je lider takmičenja. Čak i da nije na poziciji koju trenutno zauzima u Italiji, uvek bi se njemu prilazilo uz dužan respekt, reč je o bivšem višestrukom prvaku Evrope, a, kada je tako…I pored svega nabrojanog, očekujem da Zvezda pruži dostojan otpor u, verujem, dobrom, zanimljivom dvomeču. Nema uzmicanja ni pred kim, kako god se protivnik zvao.“

Crveno-beli prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope 18. februara dočekuju Rosonere u Beogradu, dok je revanš sedam dana kasnije u Italiji.

Komentari

Vaš komentar