Fonseka: Mnogo je laži o Romi, zašto stvarate haos?

Podeli:
Paulo Fonseka
Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Trener Rome Paulo Fonseka kaže da je pobeda nad Ajaksom (2:1) u Ligi Evrope veoma važna u svetlu problema s kojima se Vučica suočava ove sezone.

Rimljani su dobili u gostima sa 2:1 uprkos tome što je Ajaks vodio i imao penal, koji je Dušan Tadić promašio.

Povezane vesti

„Bitna pobeda, posebno posle svih problema s povredama koje smo imali. Ajaks je odličan tim, kao što smo i videli večeras, ali moji momci su odigrali divno. Sve je još otvoreno, ali ovo je važna pobeda. Znali smo da možemo da postignemo golove ovde, verovali smo u sebe čak i u teškim momentima“, izjavio je Fonseka.

Na pitanje zašto Roma bolje igra u Ligi Evrope nego u Seriji A, trener Rome odgovorio je:

„Ne volim alibije i izgovore, ali ne smemo da razgovaramo da je Roma bila među prva četiri na tabeli skoro cele sezone (sada je sedma sa 51 bodom). Izgubili smo zbog povreda igrače poput Veretua, Mhitarijana i Smolinga, nije lako“.

Uprkos pobedi, Fonseka se iznervirao kada su ga novinari pitali da prokomentariše glasine o svađi između igrača i njega.

„Moram da radim svoj posao, ne da kontrolišem kritike. Ono što me razočarava jesu laži, a mnogo ih je. Nisam Italijan, tako da ne razumem zašto bi Roma, jedini tim koji predstavlja Italiju ove nedelje u Evropi, bila okružena takvim neverovatnim lažima. Trebalo bi da podržavamo i pomažemo italijanskom timu. Ove nedelje stvorio se haos zbog te laži da su se igrači sukobili sa mnom i da smo imali nekakav sastanak pre treninga. To je laž, to nije u redu“, zaključio je Fonseka.

Revanš mečevi su za sedam dana.

Komentari

Vaš komentar