Gatuzo: Ja sam kriv

Podeli:
REUTERS/Jon Nazca

Napoli se nalazi u seriji loših rezultata. Ubedljiv poraz od Atalante 4:2 u Seriji A došao je posle izgubljenog meča od Granade 2:0 u Ligi Evrope.

Iako se već dosta dugo govori o njegovom odlasku, Đenaro Gatuzo i dalje sedi na klupi Napolitanaca. Nekadašnji igrač Milana smatra da je njegova ekipa opravdano na meti napada zbog loših rezultata.

povezane vesti

Kritike su apsolutno zaslužene. Ne ide ništa onako kako želimo. Odgovornost je naravano najviše moj. Trener sam i ja sam kriv. Nema tu šta mnogo da se priča. Igramo ispod naših mogućnosti. Nosimo sveti dres i predstavljamo fantastičan grad. To mora da se promeni“, istakao je Gatuzo.

Veliki problem Napolitancima predstavljaju i povrede. I pored svih problema uoči revnanša protiv Granade stižu ohrabrujuće vesti.

Kulibali i Gulam se vraćaju u konkurenciji za sastav. Mnogo će nam to značiti. Osimen, Deme i Hisaj još ne mogu da igraju, dok će Mertens meč početi sa klupe. U ovom trenutku je spreman za 20, 25 minuta“, kaže Gatuzo.

I pored minusa od dva gola u redovima Napolija veruje da mogu da nadoknade zaostatak i prođu među 16 najboljih ekipa.

Moramo da imamo bolji pristup nego u prvom meču. Smešno mi je kada ljudi kažu da nemamo ambicije u Ligi Evrope. U očima mojih igrača vidim želju da pobede i učinićemo sve da prođemo u narednu fazu takmičenja“, kaže Gatuzo.

Meč između Granade i Napolija igra se u četvrtak od 18.55 časova.

Komentari

Vaš komentar