Gradonačelnik Frankfurta želeo da pokupi slavu fudbalera

Europa League 20. maj. 202217:092 komentara
Podeli:
Guliver

Peter Feldman “oteo” iz ruku trofej kapitenu i treneru Ajntrahta prilikom proslave u osvajanja Lige Evrope u Frankfurtu.

Političari kao političari, bar smo na to u Srbiji navikli. Kad god se ukaže prilika, posebno kad se radi o nekom sportskom vrhunskom dostignuću, političari su u prvim redovima.

Povezano

Malo je drugačije u Evropi, ili smo barem tako mislili. Sve do proslave trofeja u Ligi Evrope Ajntrahta, po njihovom povratku u Nemačku. 

Dan po velikom uspehu, kad je u Sevilji u borbi za trofej posle jedanaesteraca savladan Rendžers, organizovana je proslava u Frankfurtu. Između ostalog, fudbaleri i stručni štab Ajntrahta trebalo je da se pojave na balkonu Gradske skupštine. 

Na putu do balkona kapitena Sebastijana Rodea i šefa struke Olivera Glasnera presreo je upravo gradonačelnik, koji im je bukvalno oteo pehar iz ruku, želevši da svu slavu uzme za sebe.

Rode i Glasner su bili šokirani, kapiten Ajntrahta je zakolutao očima, a trener je ostao u neverici. Novinar nemačkog “Sport ilustrejtida” je najbolje opisao potez Feldmana. 

– Sramota! Dobro je da Rode nije izudarao gradonačelnika zbog ovog bizarnog ponašanja. 

Komentari

Vaš komentar