Ivanić: Ova grupa tek treba da upozna Crvenu zvezdu

Podeli:
Mirko Ivanić
FK Crvena zvezda

Na konferenciji za medije pred duel trećeg kola Lige Evrope u kome će Crvena zvezda igrati protiv Ferencvaroša na svom terenu u četvrtak, pored trenera Miloša Milojevića na pitanja novinara odgovarao je i Mirko Ivanić.

Povezano

„Mislim da će biti drugačija utakmica nego protiv Mladosti u Novom Sadu. Vratio sam se, igram bez problema, zdrav sam u potpunosti i dobro se osećam na terenu. Mogu da obećam navijačima da ću sutra biti onakav kakav sam bio prethodne sezone. Mi smo tim, videli ste u Novom Sadu da mi je za prvi gol asistirao Eraković, a za drugi Kanga i utisak je da svako može da napravi razliku i doprinese. Ono što je na meni, pokušaću da uradim u smislu toga da ću igrati svoju igru i smatram da ćemo sutra pružiti sjajnu partiju, i s obzirom na to kako se pripremamo za meč, verujem da ćemo pobediti, nema razloga da mislim drugačije“, počeo je Ivanić.

Uverava Ivanić da je ekipa u odličnom stanju uz čvrstu veru u pobedu.

„Utakmica protiv Monaka je bila čudna, jer nam nisu šutnuli u okvir gola za 90 minuta, a izgubili smo je… Protiv Trabzona smo zaslužili poraz, ali nismo očekivali ovu situaciju. Bez obzira na to, svesni smo šta nas čeka sutra i da je ovo meč za hvatanje priključka, tako da se radujem utakmici. Želimo da pokažemo da ova grupa tek treba da upozna Crvenu zvezdu u pravom obliku i stanju i ubeđen sam da će sutra biti tako, i da će i ostale ekipe videti šta sve možemo. Atmosfera je odlična, jer smo imali period za odmor od nekoliko dana, a potom i za pripremu, pa smo odradili mini ciklus, bili zajedno i podigli nivo treninga. Dobro smo se spremili za sve i pozitivno gledam na ono što se dešava u ekipi. Vidim napredak u odnosu na prethodni period i siguran sam da će se to i primetiti“.

Povreda i odsustvo sa terena učinili su ga, kako je rekao, nervoznim.

„Što se tiče dve nedelje kad nisam igrao, više sam bio nervozan, nego što sam odmarao, jer sam i svakodnevno radio terapije i krivo mi je bilo što nisam mogao da pomognem ekipi u teškom periodu. Lepše mi je bilo kad sam se vratio svojim obavezama i radu, jer je to najbolji lek za sve i odmah sam raspoloženiji“, zaključio je Ivanić.

Utakmica Crvena zvezda – Ferencvaroš zakazana je za četvrtak u 18.45.

Komentari

Vaš komentar