Mamić: Nije loše, šta je tu je

Europa League 14. dec. 202014:30
Podeli:
Francois Nel, Getty Images Sport

Zagrebački Dinamo u šesnaestini finala Lige Evrope očekuje dvomeč sa Krasondarom, a trener Modrih Zoran Mamić ocenio je da to "nije loše".

Krasnodar je u nok-aut fazu Lige Evrope došao kao trećeplasirani tim iz Lige šampiona iz grupe sa Čelsijem, Seviljom i Renom.

„Nije loše za nas, šta je tu je, sa radošću očekujemo utakmice“, rekao je nakon žreba Zoran Mamić.

Krasnodar je trenutno na osmom mestu u Premijer ligi Rusije, ali Mamić na to ne gleda kao na nešto što može da donese ocenu kvaliteta rivala:

„To sada i nije realno stanje iako ima dobrih ekipa. Videli smo juče veliku pobedu protiv Lokomotive Vedrana Ćorluke. To je ekipa koja je u Ligi šampiona osvojila treće mesto u grupi i treba ih poštovati. Dinamo može i mora da bude bolji nego što je bio u ovom delu takmičenja kako bi prošao dalje“, dodao je trener Dinama koji je uporedio Krasnodar i CSKA sa kojim se Dinamo sastao u grupi u Ligi Evrope.

„Na tabeli je stanje takvo da je CSKA u vrhu. Ali, čini mi se da Krasnodar igra bolji fudbal. Kod CSKA se sve svodilo na jednog ili dva igrača poput Vlašića i mnogo toga ide kroz sredinu terena. Krasnodar ima više opcija i čini mi se da bi mogao da bude opasniji od CSKA“, zaključio je Mamić.

Komentari

Vaš komentar