Nikolić za SK: Još se ne zna da li ću igrati protiv Milana

Veljko Nikolić Crvena zvezda
Foto FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić je nedavno u toku treninga u sportskom centru u Staroj Pazovi povredio skočni zglob na nozi i to baš pred utakmicu Lige Evrope protiv Milana.

Prve prognoze su bile da će biti van terena najmanje tri sedmice, što bi značilo da će propustiti obe utakmice protiv slavnog italijanskog kluba – i u Beogradu (18. februara) i u Milanu (25. februara).

povezane vesti

Međutim, vezista je u nedelju okačio snimak na Instagram kako je mimo svih očekivanja počeo da trenira, samo nekoliko dana posle povrede. Domaći mediji su odmah počeli da pišu da će biti spreman za revanš meč protiv Milana, a sam Nikolić je za naš portal rekao da još ni sam ne zna kada će moći da se vrati na teren.

„Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem da li ću igrati protiv Milana iz prostog razloga što ni sam još ne znam. Juče sam obavio jedan individualni trening, čini mi se da se situacija popravlja, ali dok ne uradim još neke medicinske preglede i lekari ne daju zadnju reč, ništa se neće znati”, istakao je Nikolić.

Ukoliko Veljko Nikolić ne bude igrao protiv Milana, očekuje se da umesto njega na terenu bude Gelor Kanga.