Stanković: Vukanović pozitivan, idemo na pobedu

Europa League 2. dec. 202018:00 > 18:12
Podeli:
REUTERS/Francois Lenoir

Crvena zvezda u četvrtak igra sa Hofenhajmom u Beogradu od 18 i 55, a biće to prilika da srpski šampion proba da osvoji i prvo mesto u grupi L.

Trener Dejan Stanković je rekao da je Aleksa Vukanović verovatno pozitivan na koronavirus, a on osim njega neće računati ni na Kataija, Ivanića i Rodića. Sa druge strane Gobeljić i Kanga opet treniraju, dok se Sanogo vraća posle suspenzije.

Sutra treba mnogo toga uradimo kako bismo došli do pobede. Igramo protiv jedne dominantne ekipe u našoj grupi, kako rezultati i govore. Iako imaju malih problema u Bundesligi, mislim da su u našoj grupi favoriti. Videćemo sa kakvim timom će doći u Beograd, stižu na dan utakmice. Organizovanost na svakom delu terena biće jako bitna sutra, bilo da se radi o napadu ili odbrani. Ukoliko momci ispoštuju ono što se dogovorimo, kao što u zadnje vreme i rade verujem da ćemo biti u dobroj poziciji„, rekao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković.

Trener Zvezde je rekao da taj tim ide na pobedu bez obzira na broj povređenih igrača.

Idemo na pobedu, iz jedne organizovane igre. Bitno je da budemo kompaktni. Utakmica sama po sebi će se namestiti kako treba. Bitno je da pristup momaka koji počnu i uđu sa klupe bude stopostotan. Situacija sa Aleksom Vukanovićem je malo poremetila formaciju, moguće je da bude i promena. Hofenhajm je u poslednjoj utakmici promenio dve formacije. Sačekaćemo sastave i odmah se prilagoditi kada izađemo na teren„, kazao je Stanković.