Zvezda pred Ferencvaroš: Ne bacajte predmete na teren

Europa League 5. okt 20229:272 komentara
Podeli:
foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda igraće u četvrtak u 18.45 časova meč trećeg kola Lige Evrope protiv Ferencvaroša. Tim povodom iz redova aktuelnog šampiona Srbije su uputili apel navijačima, koji prenosimo u celosti.

„Molimo Vas da navijate fer i sportski i da ne ubacujete nikakve predmete na teren. Klub je pod uslovnom kaznom zatvaranja tribine i svaki ubačeni predmet (upaljač, flašica, novčić, rolna papira…) momentalno aktivira kaznu za sledeću utakmicu.

povezane vesti

Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz.

Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice.

Takođe zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje na stepeništu.

Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča.

Takođe oni koji imaju ulaznice za kapiju 25 će moći tom ulazu da priđu isključivo sa zapadne strane stadiona iz ulice Rajka Mitića.“

Zvezda je u prva dva kola pretrpela dva poraza od Monaka i Trabzona i samo je pobeda ostavlja u igri za prva dva mesta, koja vode u osminu finala ovog takmičenja.

Komentari

Vaš komentar