"Fekir u Liverpulu? Njega može da kupi samo bogat klub"

Francuska 23. maj 20184:51 > 5:03
Ross Kinnaird/Getty Images

U poslednje vreme se dosta spekuliše o prelasku Nabila Fekira iz Olimpika iz Liona u Liverpul, a predsednik francuskog tima Žan Mišel Aula kaže da bi klub koji želi da kupi ovog fudbalera morao da izdvoji veliki novac.

Liverpul još uvek nije zvanično kontaktirao Olimpik iz Liona oko transfera francskog veziste na „Enfild“ ali skauti Jirgena Klopa odavno posmatraju Nabila Fekira. Takođe neki spekulišu da su za ovog fudbalera zainteresovani i Barselona i Čelsi. Iako je možda delovalo da bi i sam Nabil hteo da napsti Lion, iz tog kluba kažu da se kvalifikovanjem ekipe za Ligu šampiona dosta toga promenilo.

Nije bilo kontakta sa Liverpulom niti sa bilo kojim klubom pa nismo ni diskutovali o budućnosti. Znam da bi Nabil, sada kada smo obezbedili Ligu šampiona, želeo da ostane u Lionu tako da ćemo razgovarati mirno. Takođe on je i zaslužio da bude u ekipi koja ide u Rusiju. Klub koji bi hteo da kupi Fekira bi morao da bude veoma veoma bogat“, kazao je predsednik Liona  Žan Mišel Aula.

Inače sam Fekir je na poslednjem meču za Olimpik ove sezone kazao da ne zna da li se oprašta od navijača tog kluba. 

Nabil Fekir je ove sezone u Ligi 1 postigao čak 18 golova na 30 utakmica. Tri puta je bio strelac u Ligi Evrope, a dva puta u Kupu Francuske. Za Francusku je Fekir do sada odigrao deset utakmica, a dao je jedan gol.