"Razbio bih Balotelija o zid"

Francuska 16. dec. 201815:39 > 15:54
Podeli:
Alex Livesey, Getty Images Sport

Kontroverzni italijanski napadač Mario Baloteli je trenutno član Nice, gde stavlja na "muke" i trenera, legendarnog Francuza Patrika Vijeru.

Baloteli je zbog svog ponašanja imao puno problema u karijeri, koja bi možda bila daleko uspešnija da je on imao „mirniju“ glavu. Činilo se da se na Azurnoj obali smirio, ali prema rečima Patrika Vijere rad sa njim je sve samo ne lak, iako se radi o kvalitetnom fudbaleru. 

„Moram dva puta da razmislim pre nego što bilo šta kažem, jer to može da ostavi posledice i rizikujem da izgubim odličnog igrača. Kada se radi o Mariju, želim da ga razbijem o zid, ili da ga ostavim da visi o kragnu na stalku za kapute, ali ne mogu, nisam više igrač. Ne želim da kažem nešto zbog čega ću da zažalim. Pokušavam da moji komentari o njemu budu konstruktivni“, rekao je Vijera za „L’Ekip“. 

Francuski mediji su preneli da je Baloteli dva puta napravio incident, što je razbesnelo Vijeru. Italijan je prvi put napravio nered u svlačionici posle meča sa Nimom i nije želeo da počisti za sobom, dok je protiv Gengana u sred trenerovog govora napustio sastanak i otišao u toalet. 

Claudio Villa/Getty Images