Savića žele Monako, Juve, Totenhem…

Francuska 1. jun 202022:10 > 22:13
Adam Pretty/Bongarts/Getty Images

Sudeći po pisanju “Mundo deportiva”, Stefan Savić će biti jedna od zvezda prelaznog roka koji sledi.

Reprezentativcu Crne Gore i jednom od najboljih defanzivaca Evrope, ugovor sa Atletikom iz Madrida ističe 2022. godine, trener Dijego Simeone i čelnici kluba su više puta naglasili da nemaju nameru da se odreknu usluga Stefana Savića, ali…

Ali, ponude se nižu kao na filmskoj traci. Prvo se javio Totenhem, a Žoze Murinjo i Englezi su nezvanično uputili ponudu od 20 miliona evra. Nedugo zatim, kolege iz Španije su objavile da se u trku uključio i Juventus, a sada je interesovanje za Savića pokazao i Monako.
Stefan Savić je već sada na slatkim mukama, a o kakvom se igrači radi najbolje govori činjenica da na stolu ima ponude tri moćna kluba, a da četvrti, čije boje brani, ne želi da se odrekne njegovih usluga.

Leto će očigledno biti burno kada je Savić u pitanju. Da li će ostati uzdanica Atletika, da li će postati defanzivni adut Murinja, da li će zadužiti opremu Juventusa, ili se pridružiti Stevanu Jovetiću u Monaku, ostaje da se vidi.

Savić je od 2015. godine u Atletiku, a u Madrid je došao iz Fiorentine. Prema pisanju španskih medija, Atletiko želi da zadrži Savića, ali je spreman da sasluša ponude ostalih klubova. Jasno je da u fudbalu postoje ponude koje se ne mogu odbiti.

Da li će takva stići na adresu Atletika i Savića?